Home Știri Amarok Ultimate, un vârf de gamă complet echipat

Amarok Ultimate, un vârf de gamă complet echipat

de

VW Amarok primește o nouă versiune de echipare de top, denumită Ultimate. Caracteristica principală de identificare a noului Amarok Ultimate este secţiunea frontală cu design modificat.

VW Amarok Ultimate

VW Amarok Ultimate

Modelul Amarok Ultimate vine cu faruri bixenon cu bandou de leduri pentru luminile de zi. Acestea nu asigură doar o mai bună iluminare, ci de asemenea conferă modelului Amarok Ultimate un design semnificativ modificat, împreună cu cele două bandouri cromate de pe grila radiatorului. Acest model de faruri poate fi de acum comandat pentru toate celelalte versiuni Amarok. Astfel, Amarok este, la nivel mondial, primul pick-up din această clasă pentru care sunt disponibile ca dotare opţională faruri bixenon cu lumini de zi cu leduri.

Alte elemente de design ale versiunii Amarok Ultimate sunt carcasele argintii ale oglinzilor exterioare, blocurile optice spate închise la culoare, cu iluminare LED a plăcuţei numărului de înmatriculare, jantele din aliaj uşor de 19”, numite Aragonit, cu finisaj lucios şi anvelope de 255/55, înscrisul special, scutul Design argintiu, stylingbarul, precum şi barele cromate laterale.

Amarok în versiune Power

Printre dotările standard ale modelului Amarok Ultimate se numără sistemul ParkPilot, inclusiv camera video pentru marşarier Rear Assist, oglinzile exterioare rabatabile electric şi încălzite, sistemul de alarmă, încălzirea pentru scaunele faţă şi sistemul de navigaţie RNS 315 cu pregătire pentru telefonul mobil. Interiorul este şi mai rafinat datorită scaunelor cu tapiţerie Alcantara în nuanțele antracit şi negru titan şi covoraşelor speciale din velur. Culorile exterioare disponibile sunt alb candy, gri natural, argintiu reflex, albastru starlight, maro toffee şi negru deep.

Amarok Ultimate este propulsat, la alegere, de motoare TDI cu putere de 140 sau 180 CP în combinaţie cu tracţiune spate sau  integrală, transmisie manuală sau automată, cu excepția modelelor cu BlueMotion Technology.

Articole similare