Știri

Ateca, primul SUV de la SEAT

SEAT_ATECA_5

SEAT a prezentat astăzi imaginile oficiale cu mult-așteptatul său SUV: Ateca. Conform declarațiilor producătorului spaniol, Ateca este o combinație unică de design distinctiv, dinamism, versatilitate urbană și utilitate convingătoare! Dincolo de exprimarea exuberantă, trebuie să recunoaștem că primul pas al ibericilor în cel mai popular segment auto al momentului este un experiment reușit, cel puțin din punct de vedere stilistic. Ateca este clar un SEAT, un SUV modern care inspiră dinamism, limbajul de design SEAT fiind recunoscut drept o combinație izbitoare de dinamism și funcționalitate. Multe elemente, cum ar fi grila trapezoidală, blistere laterale și semnăturile de lumină triunghiulare, sunt tipice de mărcii. În aceeași idee, numele Ateca a fost ales conform tradiției producătorului iberic după un nume popular din geografia Spaniei. 

SEAT_ATECA_9

„Noul SEAT Ateca are menirea să fie al treilea nostru pilon în creșterea vânzărilor, alături de Leon și Ibiza. Segmentul SUV ne oferă oportunități enorme, având în vedere că vânzările din Europa de Vest vor crește cu 25%”, a declarat Luca de Meo, Președinte al Comitetului executiv SEAT. „Mai mult decât atât, prezentarea SUV-ului este un element cheie care contribuie la îmbunătățirea imaginii de marcă. Aceasta este provocarea noastră cheie”.

La startul vânzărilor, în această primăvară, Ateca va fi propus cu gamă variată de motoare TSI și TDI, cu puteri cuprinse între 115 CP și 190 CP, precum și cu transmisii manuale sau DSG, cu tracțiune doar față sau integrală.

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE