Home Știri BCR Leasing Rally Team – noua formulă pentru 2014

BCR Leasing Rally Team – noua formulă pentru 2014

de

BCR Leasing Rally Team, echipă care a încheiat pe poziția a treia în clasamentul echipelor sezonul 2013 al CNR Dunlop continuă şi în 2014 povestea frumoasă a participărilor sale în Campionatul Naţional de Raliuri, dar într-o nouă formulă.Echipa BCRL RT 2014_1_La debutul în cel de al treilea sezon, BCR Leasing Rally Team va alinia la start patru maşini şi echipaje, într-o formulă modificată faţă de cea a anilor precedenţi. Astfel, echipajului Edwin Keleti și Botond Csomortani, li se vor alătura în acest an Gergo Szabo și Karoly Borbely, Sorin Badea și Florin Dorca( Mitsubishi Evo 7 grupa H) și Adrian Teslovan & Cseh Vajk Imre (Dacia Logan).

 

Raliul Monte Carlo 2014

Cele patru echipaje menţionate anterior vor reprezenta echipa în Campionatul Naţional de Raliuri al României. Acestora li se va adăuga echipajul Alexandru Filip și Bogdan Iancu, care a decis să participe la cinci etape din cadrul Campionatul European de Raliuri 2014, la volanul aceluiaşi Renault Clio R3 Maxi Evo cu care a concurat şi în ultimii ani în campionatul intern.

Două sunt noutățile cele mai importante. Dublu Campioni Naţionali la clasa 3, în 2012 şi 2013, Edwin Keleti și Botond Csomortani care se vor afla în 2014 la al treilea an de participare în cadrul BCR Leasing Rally Team vor concura în acest sezon al Campionatului Naţional de Raliuri la volanul unui Ford Fiesta R5 – cel mai nou model de raliu dezvoltat de Ford în colaborare cu M-Sport. A doua mare noutate este prezența echipajului Gergo Szabo și Karoly Borbely.  Gergo Szabo, Campion Naţional Absolut al României în 2009 şi 2010, îl va avea ca navigator în acest sezon pe Karoly Borbely, împreună cu care concurează din 2012 şi alături de care a reuşit să se claseze în Top 5 al clasamentului general în toată această perioadă. În 2014, ei vor concura cu două automobile de competiţie: Skoda Fabia S2000 şi Mitsubishi Lancer Evo X R4 de grupa N. Startul în prima etapă îl vor lua la volanul Mitsubishi-ului, urmând ca pentru celelalte etape să se decidă ulterior asupra maşinii de concurs.

Dakar 2014

Promotor al performanţei, BCR Leasing este prima companie de leasing din România care a susţinut în calitate de partener principal o echipă de raliuri, dând şi numele acestei echipe. „Suntem onoraţi să fim alături de BCR Leasing Rally Team în debutul unui nou sezon competiţional, într-o formaţie nouă, cel puţin la fel de talentată şi experimentată ca şi precedenta. Parteneriatul nostru are deja o „istorie” de succes, demonstrată în ultimii doi ani atât prin rezultate sportive notabile cât şi prin numărul tot mai mare de suporteri pe care echipa îi atrage cu fiecare sezon din rândul publicului dar şi în mod specific, din rândul clienţilor, partenerilor şi angajaţilor nostri. Pentru noi nu este surprinzator acest lucru pentru că, atât BCR Leasing cât şi Echipa evoluează pe terenul comun al valorilor perene din sport şi din business: spirit de competiţie, dorinţa de depăşire a limitelor, pasiunea pentru lucrul bine făcut. Urăm succes echipajelor noastre în Campionatul Naţional de Raliuri 2014!” – a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

Prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri 2014 la care va lua startul şi BCR Leasing Rally Team, va fi Tess Rally şi se va desfăşura în perioada 21-22 martie, la Brasov.

Articole similare