Home Știri Bentley Bentayga va debuta oficial la salonul auto de la Frankfurt

Bentley Bentayga va debuta oficial la salonul auto de la Frankfurt

de

Bentayga este primul vehicul de teren ce urmează să poarte sigla exclusivistă a celor de la Bentley. Modelul promite să păstreze toate valorile tradiționale ale brandului, pe care le va infuza cu abilități off-road străine berlinelor alungite pe care le-au construit până astăzi.

Bentayga

Deși a fost întâmpinată cu păreri rezervate și pe parcurs s-a renunțat la prima idee de design (conceptul EXP9), acum modelul este pe ultima sută de metri a procesului de dezvoltare – urmează să fie dezvăluit în variantă finală de producție la salonul auto de la Frankfurt, la jumătatea lunii septembrie.

În concordanță cu imaginea Bentley, interiorul va fi unul somptuos, iar în ciuda faptului că va aparține unui model ce va debuta pe piață în 2016, el va avea un aspect tradițional, tipic mărcii. Va avea, desigur, cele mai noi tehnologii la bord, dar acestea vor fi integrate prin elemente de design convenționale, pentru a nu strica aerul de lux deplin.

Cât despre motoare, se presupune că Bentayga va veni cu un motor V8 twin-turbo în variantă de bază, cu un W12 ca opțiunea cu mai multă putere. La câteva luni după lansarea inițială, cei de la Bentley vor adăuga și un model hibrid, însă se pare că niciun diesel, așa cum se speculase inițial.


 

Articole similare