Home Știri BMW M2, imagini-spion

BMW M2, imagini-spion

de

Mult așteptatul BMW M2 a fost surprins încă o dată în teste, de data aceasta pe circuitul de la Nürburgring. Cel mai mic model al gamei M va avea în jur de 380 CP.

Spy-Shots of Cars

Propus ca succesor al nărăvașului Seria 1 M Coupé și, dacă mergem ceva mai departe în timp, inclusiv al lui 2002 Turbo, BMW M2 va avea sub capotă același motor twin turbo cu cilindreea de 2 litri regăsit pe actualul M235i Coupé, dar puterea va fi crescută cu aproximativ 50 CP, până în jurul a 380 CP. În spiritul mărcii și pentru a păstra un comportament dinamic entuziasmant, tracțiunea se va face exclusiv pe roțile din spate, iar în ceea ce privește transmisia se va putea opta între o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte și una automată. Totuși, deocamdată nu este clar dacă va fi păstrată și cutia de viteze automată cu convertizor de cuplu a lui M235i Coupé sau dacă va fi preferată transmisia cu dublu ambreiaj a lui M3/M4 Coupé.

BMW Seria 2 Cabriolet, imagini oficiale și informații complete

La nivel tehnic, diferențe semnificative vom întâlni și în ceea ce privește trenul de rulare, amortizoarele urmând să fie întărite, iar garda la sol, coborâtă. Totodată, puntea spate va beneficia de un diferențial autoblocant pentru o exploatare eficientă a întregului bagaj de resurse al motorului. Ecartamentele față și spate vor crește cu câțiva milimetri, camuflajul de pe lateralele mașinii mascând tocmai faptul că aripile vor fi mai puternic evazate în dreptul roților. Bineînțeles, jantele vor avea dimensiuni generoase și un design specific modelelor M.

Noul BMW X6 M a fost surprins în teste fără camuflaj

BMW M2 se va face remarcat și printr-un spoiler ceva mai agresiv, cu prize de aer mult mai mari, chiar dacă mașina din aceste imagini-spion utilizează același spoiler regăsit pe versiunile actuale. Lucrurile sunt însă foarte clare la partea din spate, unde evacuarea dublă șterge orice urmă de îndoială asupra modelului în cauză.

Cel mai mic model al gamei M va fi prezentat anul viitor, debutul vânzărilor fiind preconizat să aibă loc în 2016. Prețul lui M2 va fi simțitor mai mare comparativ cu actualul vârf de gamă al clasei compacte, M 235i Coupé, dar va păstra o distanță apreciabilă față de M4 Coupé.

Articole similare

Comentarii închise.