Home Știri BMW X4, tot mai aproape de realitate

BMW X4, tot mai aproape de realitate

de

Cu numai câteva luni înainte de prezentarea oficială, plănuită spre finalul anului 2013, BMW X4 a început sesiunile de teste pe Nürburgring.

Spy-Shots of Cars

BMW X4, fratele mai mic al lui X6, va fi dezvăluit în mod oficial spre finalul acestui an, însă lansarea propriu-zisă se va face la Salonul auto de la Detroit, în ianuarie 2014.

Un concept care prefigura acest model a fost prezentat în primăvară, la Shanghai. Construit pe platforma tehnică a lui X3, dar preluând câteva elemente de design de la Seria 3, noul SAV (Sports Activity Coupé) din gama bavareză măsoară 4648 mm lungime, 1915 lățime și 1622 înălțime. În stilul BMW, consolele față și spate sunt foarte scurte, ampatamentul întinzându-se pe o lungime de 2810 mm.

BMW X6 M Design Edition va fi produs în 100 de exemplare

Conceptul de la Shanghai se apropia destul de mult de o mașină de serie, detaliile extravagante lipsind. Așadar, versiunea de serie nu va diferi foarte mult, lucru sugerat și de pozele-spion realizate pe Nürburgring.

Test: BMW Seria 3 ActiveHybrid

Motorizările vor fi preluate de la X3, ceea ce înseamnă că vom vedea propulsoare în patru și șase cilindri, dar și versiuni precum 28i, 35i sau 20d. Cea din urmă va deveni cu siguranță și cea mai populară, datorită dieselului performant ce dezvoltă 184 CP. Ne așteptăm ca, în viitor, să vedem și o versiune M Performance.

Articole similare

Comentarii închise.