Home Lifestyle CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT garantează distracție și aventură nelimitată

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT garantează distracție și aventură nelimitată

de Doinita Stanciu
CFMOTO ZFORCE
CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT, cel mai nou side-by-side sportiv din gama producătorului chinez, aduce distracție la cote înalte și se distinge prin atributele tehnice la superlativ, dar și prin look-ul futurist, pe măsura performanței off road dovedite pe cele mai dificile terenuri, fiind un concurent redutabil în clasa din care face parte.

ZForce 1000 Sport ascunde sub „capotă” un motor solid V-Twin, 963 cc, pe răcire cu lichid, în 4 timpi, SOHC, 8 valve, Bosch EFI capabil să dezvolte până la 90 cai putere și un cuplu incendiar. Motorul vine cuplat la o cutie CVTECH automată cu trepte P / R / N / H / L, iar riderul beneficiază de pornire electrică. În termeni de șasiu, prezentul model de SxS CF Moto ZForce 1000 Sport impresionează printr-un setting de ultimă oră, cu suspensie independentă pe față cu braț dublu în A, amortizoare pe gaz reglabile și suspensie spate independentă cu braț QUADLINK, amortizoare pe ulei reglabile. La acestea se adaugă frânele pe discuri hidraulice pe față și pe spate, care servesc la o putere de stopare superioară.

Pachetul este completat de jante cu inele dejantare beadlock, 14 inch din aluminiu. Vehiculul CFMOTO vine echipat cu anvelope pe față 27 X 9-14”, respectiv 27 X 11-14” pe spate, având ampatament 90 inch și garda la sol de 12.2 inch. Alte echipamente standard constă în cârligul de remorcare 2 inch și troliul de capacitate mare 1587 kg. Troliul este un accesoriu deosebit de important în contextul în care dumneavoastră sau un prieten rămâneți blocat pe teren dificil ori vă împotmoliți într-o zonă cu noroi adânc. De asemenea, vă permite să transportați diverse încărcături grele.

Vizibilitatea optimă în orice condiții se datorează farurilor LED și DRL, de înaltă intensitate RIDEVISION. CFMOTO ZForce 1000 Sport deține scuturi de protecție complete. În plus, beneficiază de Electronic Throttle Control (asistență electrică, control al accelerației) și sistem modern de filtre și pre-filtre. Cadrul dintr-o singură piesă HSLA de înaltă rezistență a fost optimizat FEA.

CFMOTO ZFORCE

Comunicarea ușoară între rider și vehicul se realizează prin intermediul unui instrumentar de bord multifuncțional PULSE cu display color TFT cu două moduri. În afara acestor dotări, ZForce 1000 Sport oferă o capacitate de remorcare de 249 kg, acoperiș, stopuri LED, portbagaj de capacitate 99 kg, priză DC și porturi USB. Modelul de side-by-side CFMOTO de față este disponibil cu trei opțiuni de culoare atractive: pe portocaliu, pe alb și pe gri.

În lumina caracteristicilor excepționale de care dispune acest SSV sport conceput pentru pilotare sportivă, puteți fi absolut sigur că veți avea parte întotdeauna de o experiență de riding distractivă, la cele mai moderne standarde. CFMOTO ZForce 1000 Sport este partenerul ideal pentru întreceri cu prietenii și competiții de profil, perfect pentru un veteran al sportului pasionat de senzații extreme off road.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.