Home Auto util Chestionare auto pentru Android. Cum te pregăteși pentru examen?

Chestionare auto pentru Android. Cum te pregăteși pentru examen?

de

Odată cu răspândirea internetului mobil, tot mai mulți caută să se pregătească pentru examenul de permis folosind chestionare auto pentru Android.

Chestionare auto pentru Android

Chestionare auto pentru Android

Chestionare auto pentru Android pot fi găsite descărcând diverse aplicații disponibile în Play Store. Există o multitudine de aplicații menite să vă sară în ajutor atunci când vă pregătiți pentru examen folosind telefonul mobil sau tableta.

Cele mai bune chestionare auto pentru Android din mediul online îți pun la încercare cunoștințele de legislație auto înainte de examen. Testul auto, sau sala, cum mai este cunoscut, constă într-un chestionar cu 26 de întrebări grilă cu variante multiple de răspuns (o întrebare poate avea până la trei variante corecte). Pentru a promova acest examen trebuie să acumulați minim 22 din cele 26 de puncte.

Chestionare auto pentru categoria B

Întrebărilece pot fi găsite în cazul aplicațiilor ce oferă chestionare auto pentru Android sunt din Codul Rutier actual și din Regulamentul de aplicare a Codului Rutier. O serie de aplicații pot fi găsite accesând link-urile recomandate mai jos. În ultimii ani, proba teoretică se desfășoară exclusiv pe calculator. Cei care vor permis de categoria A și B trebuie să știe că vor avea nevoie și de o serie de cunoștințe de mecanică pentru a promova.

Aplicațiile cu chestionare auto pentru Android permit și alegerea gradului de dificultate a întrebărilor în funcție de cunoștințele pe care le aveți.

Chestionare auto pentru categoria C

Proba practică, sau traseul, constă în parcurgerea unui traseu și efectuarea unor manevre în trafic indicate de către polițistul care asistă și evaluează cursantul. În scurt timp, atât pregătirea practică din timpul orelor de curs organizate de școlile de șoferi cât și examenul vor fi filmate și monitorizate cu ajutorul unui sistem GPS.

Chestionare auto pentru Android. Top 3 aplicații mobile

Skylight  – chestionare auto

Școala auto – chestionare

Flobyte – chestionare auto

 

Articole similare