Home Știri Chevrolet Camaro facelift vine la Frankfurt

Chevrolet Camaro facelift vine la Frankfurt

de

Chevrolet ne-a pregătit o surpriză plăcută pentru Frankfurt, mai exact prezentarea unui facelift pentru actuala generație de Chevrolet Camaro, lansată în 2006.

Chevrolet-Camaro-Coupe-287564-medium

În cadrul celei de-a 65-a ediţii a Salonului auto de la Frankfurt, Chevrolet va lansa noul Camaro în versiunile decapotabilă şi coupé. Ca principală noutate, în afară de schimbări la nivel vizual și aerodinamica îmbunătățită, Chevrolet Camaro dispune acum și de cel mai recent sistem de infotainment, denumit MyLink. În schimb, motorizarea V8 de 6,2 l nu a suferit modificări.

Chevrolet Camaro în test

„Camaro s-a remarcat întotdeauna prin designul emblematic, performanţele înalte şi plăcerea de a conduce, iar noi suntem foarte mândri de noile variante coupé şi decapotabilă, a declarat dr. Thomas Sedran, preşedinte şi director general al Chevrolet Europe. Acestea înglobează noi funcţii de înaltă tehnologie care adaugă un plus de confort şi oferă clienţilor un raport calitate/preţ excelent“.

Anvelope speciale pentru Chevrolet Corvette Stingray

Noul Camaro prezintă caracteristici aerodinamice îmbunătăţite, care asigură o răcire mai eficientă şi mai multă stabilitate la viteze mari. Partea frontală prezintă o grilă inferioară mai lată şi o grilă superioară mai îngustă, în timp ce priza de aer funcţională integrată în capotă contribuie la reducerea temperaturii şi a coeficientului aerodinamic. În partea din spate, capacul portbagajului, lămpile orizontale şi un difuzor de aer completează acest design nou. Atât varianta coupé, cât şi cea decapotabilă sunt echipate cu un spoiler cu o antenă integrată.

 

Sistemul Chevrolet MyLink le oferă utilizatorilor posibilitatea de a deschide agende telefonice, liste de redare personale şi galerii foto stocate în smartphone-uri compatibile. Conectivitatea este asigurată prin portul USB, bluetooth şi mufa Aux-in. Pe lângă recunoaşterea vocală, sistemul oferă o funcţie de sinteză vocală a textului, care îi permite utilizatorului să asculte mesajele-text de pe smartphone. Camera video pentru marşarier face parte din dotarea standard a autovehiculului.

Noul Camaro va ajunge la reprezentanţele Chevrolet din Europa spre finalul acestui an. În România, noul Camaro coupé va costa de la 41.157 de euro, iar versiunea decapotabilă, de la 46.157.

 

Articole similare