Home Știri Chrysler 200 – primele imagini cu modelul lansat la Detroit

Chrysler 200 – primele imagini cu modelul lansat la Detroit

de

Chrysler 200 este cea mai importantă lansare pentru marca americană din cadrul acestei ediții a Salonului auto de la Detroit.

Chrysler 200

Chrysler 200

Vechiul Chrysler 200 și-a început cariera sub numele de Sebring și a stat pe piață aproape un deceniu, timp în care concurența l-a depășit la toate capitolele. Noua generație vrea să recupereze această distanță și vine cu o serie de îmbunătățiri substanțiale. Pe lângă interiorul mult mai bine gândit și finisat, avem și prima cutie cu nouă trepte ce echipează un model de clasă medie.

Fiat preia integral Chrysler

Platforma tehnică a noului Chrysler 200 provine de la Alfa Romeo Giulietta. Modelul ar putea fi importat și în Europa, sub numele de Lancia Flavia. Gama de motorizări este specifică unui model american. Include doar două propulsoare, ambele pe benzină. Cel de bază este un „patru în linie” de 2,4 l ce furnizează 184 CP și 234 Nm. Mai puternic este motorul V6 de 3,6 l care dezvoltă 295 CP și 360 Nm.

Chrysler refuză să inițieze o rechemare cerută de autorități

Opțional, Chrysler 200 este oferit cu tracțiune integrală și cu o cutie automată cu nouă trepte. Aceasta este fabricată de către compania germană ZF. Sistemul de tracțiune integrală poate să transfere integral puterea către puntea față atunci când condițiile de aderență permit.

Articole similare

Comentarii închise.