Home Auto util Cum să continui să încarci mașina electrică gratuit la Kaufland

Cum să continui să încarci mașina electrică gratuit la Kaufland

de Dan Scarlat
Renovatio e-charge Kaufland

În România, unul din avantajele utilizării unui vehicul electric este posibilitatea de a încărca gratis automobilul în diverse locuri. 

Noi, la auto motor și sport, am realizat în luna decembrie 2018 un test cu Nissan Leaf, versiunea de 40 kW, reușind să parcurgem drumul București-Baia Mare, pe ruta Brașov, apoi să revenim prin Sibiu, încărcând, cu excepția punctului terminus, doar în stațiile Renovatio e-charge, puse la dispoziția clienților săi de Kaufland. Practic, am acoperit aproape 1200 de kilometri fără să plătim nimic pentru combustibil, iar acesta este unul din avantajele pe care țara noastră îl are, încă, pe tărâmul electro mobilității. 

Renovatio e-charge Kaufland

Recent, Kaufland a anunțat că va continua să susțină contravaloarea încărcării mașinilor electrice pentru clienții fideli. Începând cu 01.08.2020, cele 24 de stații de încărcare, operate de către Renovatio e-charge, vor fi accesate în baza unui cupon ce va fi încărcat automat în contul de client e-charge la începutul fiecărei luni. Primești 5 cupoane dacă ai efectuat, în luna precedentă, cumpărături de cel puțin patru ori în oricare dintre magazinele Kaufland din România, în valoare totală de minimum 500 de lei. Nu uitați însă, ca la finalul fiecărei sesiuni de cumparaturi, să scanați la casa de marcat cardul digital Kaufland Card.

Cuponul permite o singură utilizare, la oricare dintre stațiile de încărcare electrică din magazine, în luna în care acesta a fost emis. În aplicația e-charge nu se modifică nimic, cupoanele se utilizează în același mod, diferența fiind că de acum se primesc în mod automat, direct în cont. Noua metodă va debuta în luna octombrie 2020, în baza cumpăturilor efectuate în septembrie, în timp ce august și septembrie vor fi practic luni de tranziție.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?