Home Modele noi BMW iX3, prețurile SUV-ului electric România

BMW iX3, prețurile SUV-ului electric România

de Dan Damian
BMW iX3

La o săptămână de la prezentarea oficială a noului BMW iX3, BMW România a publicat prețurile primului SUV electric din gamă.

BMW are acum primul model care poate fi comandat atât cu motoare convenționale, cât și plug-in hibrid, dar și pur electric. Noul BMW iX3 este primul electric cu autonomie mare din portofoliul bavarezilor și este aproape gata de comercializare.

BMW iX3

În România se vor putea plasa precomenzi începând cu luna septembrie, urmând ca mașinile să fie livrate începând cu primul trimestru al anului 2021. Prețul pentru România al modelului BMW iX3 pornește de la 67.592 euro (TVA inclus), fără a lua în calcul programele Rabla și Rabla Plus. Trebuie ținut cont de faptul că nu știm acum dacă sumele alocate acestor două programe vor mai fi aceleași anul viitor.

Prețul lui iX3 este unul consistent, dar mașina vine foarte bine echipată. Sunt două niveluri de echipare: Inspiring, cea de bază și Impressive, pentru care se plătește în plus.

BMW iX3

Încă de la varianta de bază, Inspiring, BMW iX3 oferă de la jante pe 19 inch, trapă panoramică şi vopsea metalizată, până la sistemul de navigaţie BMW Live Cockpit Professional. Tot standard sunt disponibile şi sisteme de asistenţă şi conectivitate precum sistemul de condus semiautonom BMW Driving Assistent Professional, sistemul de asistenţă la parcare, pachetul de servicii BMW Connected Drive Plus (inclusiv cu funcţia remote), Drive Recorder şi faruri LED cu funcţii extinse. Tot standard este şi sistemul de suspensii adaptive pe puntea faţă. La interior sunt oferite standard scaunele cu reglaj electric şi memorie, bord acoperit cu sensatec, butoane galvanizate şi pachetul de depozitare.

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3 este echipat cu un motor electric, de 286 CP, care antrenează puntea spate. Noul pachet de baterii creat de BMW pe baza celulelor furnizate de CATL oferă o capacitate netă de 74 kWh, suficientă pentru ao autonomie de 460 km (WLTP). Bateriile suportă încărcare fast-charge de până la 150 kW DC sau 11 kW AC.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.