Home Știri Dacia Duster Mat Edition poate fi comandată de astăzi, exclusiv online

Dacia Duster Mat Edition poate fi comandată de astăzi, exclusiv online

de Dan Damian
Dacia Duster Mat Edition

Dacia anunță debutul vânzărilor pentru Dacia Duster Mat Edition, ediția (foarte) limitată care a debutat la Salonul Auto de la Paris.

În toamna anului trecut, La Salonul Auto de la Paris, standul Dacia a fost centrat pe noua imagine de marcă, dar și pe apariția publică a conceptului Manifesto, alături de debutul Dacia Jogger Hybrid.

Dar a mai fost o noutate interesantă: Dacia Duster Mat Edition, o ediție limitată care a ajuns în România și poate fi comandată de astăzi. De fapt, Dacia o numește versiune de colecție, pentru că este disponibilă într-un număr foarte redus de exemplare.

Dacia Duster Mat Edition

Duster Mat Edition vine doar în culoarea mată Comet Grey (este primul Duster oferit în culoare mată), cu jante de 17 inchi vopsite în negru lucios, alături de carcasele oglinzilor. Dar și antena este specială: pentru prima dată pe un model Dacia, antena este tip aripioară de rechin.

Dacia Duster Mat Edition este oferită doar în echipare de top: climatizare automată, Media Nav cu display tactil de 8 inchi cu Apple CarPlay si Android Auto, cameră multi-view și card hands free. O singură motorizare pe această ediție limitată: propulsorul de 1,33 litri și 150 CP, cuplat la cutia de viteze cu dublu-ambreiaj EDC (deci nu cu tracțiune integrală).

Dacia Duster Mat Edition

Ediția de colecție va putea fi comandată doar online, pe platforma de e-commerce Dacia România și doar 70 de unități sunt alocate României. Prețul este de 25.400 euro (22.964 euro, cu programul Rabla, spune Dacia), iar clientul primește, gratuit și garanție extinsă cu 2 ani față de cea de bază. Livrarea mașinilor va începe în luna mai. Pentru comandă online, trebuie să plătiți 500 euro pentru a rezerva mașina, apoi aveți posibilitatea de a achita integral, tot online.

Dacia Duster Mat Edition

Prezentarea modelului va fi realizată într-un mod inedit, exclusiv online, prin intermediul unor transmisiuni în direct care se vor desfășura în data de 31 ianuarie 2023, la orele 15:00 și 19:00 pe pagina de Facebook Dacia Romania și pe canalul de YouTube Dacia România.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.