Home Știri Fiskars și Gerber oferă produse cu reduceri de până la 55% în benzinăriile MOL

Fiskars și Gerber oferă produse cu reduceri de până la 55% în benzinăriile MOL

de

Din a doua parte a lunii noiembrie 2013 produsele Fiskars și Gerber pot fi achiziționate la prețuri speciale în cadrul campaniei ”Întâmpină iarna cu Fiskars și Gerber în benzinăriile MOL”.

Lopata pentru masina Fiskars SnowLight

Cumpărătorii pot beneficia de reduceri de până la 55% în schimbul etichetelor promoționale obţinute în urma cumpărăturilor efectuate în benzinăriile MOL. Campania promoțională se derulează timp de trei luni, până la 16 februarie 2014.

Dacia oferă 20% reducere de Black Friday

Promoția de iarnă aduce un nou sortiment de produse Fiskars și Gerber, special alese astfel încât cumpărătorii să fie pregătiți pentru orice situație neprevăzută. De la unelte ergonomice pentru zăpadă, în cazul ninsorilor abundente, la topoare de diferite dimensiuni pentru lemnele de foc și până la diverse ustensile practice precum cuțitul tactic, minilanternă sau șurubulenițe, veți avea la îndemână produse de înaltă calitate, special concepute de designerii de la Fiskars și Gerber. Mai mult, promoția include și produse de menaj din gama Fiskars, cuțite de bucătărie și foarfeci, utile în orice gospodărie.

Vânzările de mașini noi cresc în Europa de Vest

Produsele incluse în promoție sunt: Foarfeca Fiskars pentru uz general (21 cm), Set de foarfeci Fiskars Gloria (disponibil din 02.12.2013), Bloc de 5 cuțite Fiskars Functional Form, Topor pentru Camping Fiskars A6 (ediție limitată), Topor Fiskars A19 (ediție limitată), Cuțit tactic Remix Gerber, Lanternă de cap Bear Grylls, Set Fiskars (Topor X7 + ascuțitor XSharp + Cuțit Gerber), Set Camping Fiskars (Topor X5 + Cuțit utilitar + fierăstrău Xtract + husă), Șurbubelnită Gerber, Minilanternă Gerber GDC Zip, Împingător de zăpadă Fiskars Snow Light, Împingător de zăpadă Fiskars pentru copii, Lopată pentru mașină Fiskars Snow Light.

Mecanismul promoției are la bază etichete promoționale care pot fi obținute în urma achiziționării de carburant sau produse și servicii din benzinăriile MOL de minimum 25 de lei. De asemenea, punctele acumulate pe cardul de fidelitate Multibonus pot fi folosite pentru plata produselor, în loc de numerar.

Articole similare

Comentarii închise.