Home Știri Flota LeasePlan depășește 10.000 de unități

Flota LeasePlan depășește 10.000 de unități

de

LeasePlan a depășit, la începutul lunii octombrie, pragul de 10.000 de autovehicule aflate în administrare, înregistrând o creştere de 35% comparativ cu luna septembrie a anului trecut.

Flota LeasePlan

Flota LeasePlan

La începutul acestui an, numărul total de autovehicule aflate în administrarea LeasePlan România era de 9100. De la intrarea pe piața din România, în anul 2007, compania a înregistrat o creștere constantă în ceea ce privește numărul de autovehicule aflate în administrare, astfel că, în 2011, compania anunța un număr total de  5000 de mașini. În următorii 3 ani, această valoare s-a dublat, ajungând astăzi, la 10.000 de autovehicule.

LeasePlan obține o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro

„LeasePlan este lider mondial al pieței de leasing operațional, iar acest lucru ne-a motivat să ne dorim să fim cei mai buni și pe plan local. Astfel, la numai 5 ani de la înființare, din postura de ultim intrat pe piață, compania a ajuns numărul 1 și în România. Faptul că astăzi am depăsit borna de 10.000 de autovehicule aflate în administrare este încă o dovadă a încrederii clienților noștri în calitatea serviciilor și profesionalismul echipei LeasePlan România. Le mulțumesc tuturor pentru contribuția la acest rezultat care ne obligă să continuăm pe aceeași linie“, a afirmat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România.

O ștafetă inedită

LeasePlan România are în portofoliu 240 de clienți, din care circa 20% sunt clienți noi, din 2014, iar domeniile preponderente în portofoliul LeasePlan sunt  energie, servicii financiare, FMCG și industrie. Compania are peste  6500 de angajați, o flotă de 1,3 millioane de autovehicule multibrand și activează în 32 de țări, atât pe piețe cu tradiție în domeniul leasingului operational, cât și pe piețe noi, în dezvoltare. LeasePlan oferă clienților produse inovatoare și servicii de calitate, respectând astfel mottoul internațional al companiei: „it’s easier to leaseplan“.

Articole similare