Home Știri Google a lansat Android Auto

Google a lansat Android Auto

de

Sistemul de navigație bazat pe Google Maps, recunoașterea vocală Google Voice și numeroase aplicații Android pot fi integrate facil în sistemul multimedia al mașinilor.

Android-Auto

Android Auto își propune să extindă facilitățile telefoanelor mobile la autoturisme. Astfel, prin intermediul sistelmului multimedia și al comenzilor fizice optimizate pentru condus, aplicațiile telefonului pot fi mult mai ușor și sigur utilizate în timpul șofatului. Totodată, unele aplicații au fost simplificate, precum Google Maps, pentru a nu distrage atenția de la drum.

Android Auto promite o operare complet hands-free. Prin intermediul aplicației Google Voice pot fi inițiate comenzi, stabilite destinații pentru sistemul de navigație sau trimise mesaje fără a devia măcar privirea de la drum. Deocamdată, Google permite doar salvarea unor bucăți relativ mici de hartă pentru navigarea off-line.

Sistem de navigație integrat. Google Maps are funcție de ghidare vocală și dispune de un serviciu de informații despre trafic, bazat pe datele colectate de la alți participanți la trafic ce folosesc telefoane cu Android. În acest fel pot fi evitate rutele aglomerate.

Numeroase opțiuni pentru muzică. Folosind conexiunea de date a telefonului pot fi accesate principalele posturi on-line de radio, precum Pandora, Songza, Stitcher, Spotify, Pocket Casts și Tune In Radio.

Prin intermediul comenzilor vocale, utilizatori își pot crea notificări, care vor fi salvate în telefon.

Sistemul Android Auto va fi lansate spre sfârșitul acestui an, iar printre constructorii auto care îl vor integra se numără Audi, General Motors, Honda și Hyundai.

Articole similare

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?