Home Știri Honda România se extinde în zona de nord a Capitalei

Honda România se extinde în zona de nord a Capitalei

de

Honda anunţă faza finală de dezvoltare a unui nou dealer operat independent – Honda Nord – marca fiind prezentă acum şi în zona de nord a capitalei (Pipera).

Honda CR-V

Operaţional din luna noiembrie, noul dealer va comercializa automobile şi motociclete Honda, piese de schimb şi accesorii. De asemenea, va asigură servicii de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP.

Test: Honda CR-V 2.2D Executive

Până în 2016 noul dealer îşi propune să comercializeze 600 de automobile şi 200 de motociclete, ponderea cea mai importantă având-o modelele CR-V şi Civic pentru automobile şi gama NC700/750 şi CB500 pentru moto.

O altă noutate este și lansarea motorizării 1.6 i-DTEC pe Honda CR-V, SUV-ul japonez devenind astfel unul dintre cele mai economice și puțin poluante din segment.

Honda Civic Type-R, primele detalii oficiale

Din octombrie marca japoneză oferă, prin reţeaua de dealeri autorizaţi, garanţie de 5 ani sau 160,000 de km. Garanţia este valabilă pentru toate maşinile noi comercializate de Honda Trading România începând cu 1 Octombrie 2013. O extindere de garanţie de până la 24 luni va fi disponibilă contra cost şi pentru automobilele rulate.

Articole similare