Home Știri Jaguar I-Pace Black, versiune exclusivă a SUV-ului electric

Jaguar I-Pace Black, versiune exclusivă a SUV-ului electric

de Dan Damian
Jaguar I-Pace Black

Constructorul britanic oferă acum o versiune exclusivă a lui I-Pace. Noul Jaguar I-Pace Black mizează pe inserțiile de elemente Gloss Black și propune mai multe echipamente în serie.

Jaguar I-Pace, primul SUV electric de la un producător european de modele premium, împlinește 3 ani de la lansare în această vară, iar acum vine și într-o echipare exclusivă, care subliniază elementele de design ale mașinii și aduce mai multe echipamente și sisteme în echiparea de serie. Jaguar I-Pace Black beneficiază de o specificație extinsă,care cuprinde ca standard o serie de dotări opționale pe nivelele de echipare S, SE sau HSE, pe care este bazată versiunea I-PACE Black, inclusiv pachetul Black, plafonul panoramic și geamurile „privacy”.

Capacele oglinzilor exterioare, grila frontală, ramele geamurilor și siglele spate au finisaj Gloss Black, la fel și jantele de 20 inchi, cu 5 spițe, iar la interior tapițeria este din piele neagră, în ton cu plafonul de asemenea negru.

În aceea ce privește exteriorul, Jaguar I-Pace Black este disponibil în întreaga gamă de culori, inclusiv vopselele metalizate în nuanțe de negru, Aruba și Farallon Pearl. Sistemul multimedia Pivi Pro are integrat un SIM pentru conectivitatea online a sistemului. De asemenea, Apple CarPlay și Android Auto se regăsesc în dotarea standard. Printr-un viitor update de soft OTA, conectivitatea acestora va fi disponibilă wireless.

Jaguar I-Pace Black dispune de aceleași două motoare, câte unul pe fiecare puncte, care produc 400 CP și 696 Nm, valori care permit accelerația 0 – 100 km/h în 4,8 secunde și o viteză maximă de 200 km/h. Bateria de 90 kWh (brut) se poate încărca cu maxim 100 kW la curent continuu și 11 kW la curent alternativ. Astfel, încărcarea la 110 kW generează 127 km autonomie în doar 15 minute, iar la 50 kW primești 63 km în același interval. La AC, cu 11 kW, Jaguar I-Pace oferă 53 km autonomie pe ora de încărcare.

Jaguar a anunțat în luna februarie că va trece la producția de modele exclusiv electrice începând cu 2025.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.