Home Știri Mazda crește producția motoarelor Skyactiv

Mazda crește producția motoarelor Skyactiv

de

Datorită cererii crescute pentru modelele de nouă generaţie Skyactiv, Mazda a decis să mărească volumul de producţie al fabricii din Hiroshima cu 25%.

2014-mazda-6-sedans-and-wagon-photo-478624-s-1280x782

Măsura va fi implementată până la finele anului 2014 şi va permite creşterea producţiei de la 800.000 la un milion de unităţi/an, urmând să crească şi nivelul de flexibilitate al fabricii.

Mazda anunță un început de an promițător

Mazda va instala o nouă linie de motoare modernă. Totodată, o linie existentă, folosită pentru asamblarea de motoare MZR va fi îmbunătăţită pentru a permite producţia de propulsoare Skyactiv. În acest moment, Mazda produce  motoare cu patru cilindri Skyactiv-G pe benzină şi Skyactiv-D diesel.

Mazda6 break intră în ring – test comparativ

Extinderea producţiei este un element-cheie al obiectivului Mazda de a creşte vânzările la nivel global la 1,7 milioane de vehicule până în 2016. Din unităţile vândute se estimează că 80% vor integra tehnologie Skyactiv. Japonezii vor mai produce motoare şi în Mexic, la fabrica nou înfiinţată, începând cu ultimul trimestru al anului fiscal curent, care se încheie în martie 2014.

SKYACTIV_Technology__jpg72

Articole similare

Comentarii închise.