Home Mazda Koeru, conceptul unui SUV-crossover

Mazda Koeru, conceptul unui SUV-crossover

de

În cadrul Salonului auto de la Frankfurt, Mazda prezintă conceptul Koeru, un SUV-crossover cu un design foarte îndrăzneț.

Mazda_Koeru

 

Mazda adaugă o porţie mare de curaj limbajului său de design, KODO – sufletul mişcării, prin dezvăluirea conceptului Mazda Koeru în cadrul Salonului uuto de la Frankfurt. Noul concept SUV-crossover, care îşi face debutul mondial, a fost conceput ca un reprezentant foarte îndrăzneț al pieţei foarte competitive a modelelor SUV, aflată într-o dezvoltare continuă.

Liniile bine conturate ale farurilor, caroseria joasă şi  jantele de 21 de inci creează o prezenţă cunică şi un rafinament accentuat atât la exterior, cât şi în interiorul modelului. Formele KODO atent studiate oferă și o aerodinamică exemplară şi, totodată, stabilitate la viteze ridicate, în timp ce tehnologia Mazda Skyactiv include un tren de rulare şi  suspensii eficiente, gândite pentru a comunica optim cu şoferul, precum şi caroseria şi tren de rulare rigide, care sporesc manevrabilitatea şi siguranţa.

Test: Mazda CX-5 CD150

La Frankfurt, Mazda va prezenta, de asemenea, noul roadster MX-5 completat cu o gamă de accesorii speciale. Printre altele, un suport de bagaje ultra uşor, cu linii dinamice, construit din carbon, ce va fi oferit alături de o valiză Moncabas şi jante de 17 inci de aliaj cu un design similar tăieturilor asimetrice ale diamantelor.

Gama de modele de nouă generaţie a producătorului japonez va fi, de asemenea,  expusă, inclusiv noul Mazda CX-3, care şi-a făcut simţită prezenţa pe piaţa SUV–urilor de clasă mică încă de la lansarea sa în Europa, în iunie.