Știri

Mazda RX-VISION, în premieră la Geneva

Mazda RX-Vision

Numărătoarea inversă până la cea de-a 86-a ediție a Salonului Internațional de la Geneva a început, iar Mazda va fi prezentă din nou cu o premieră europeană pentru evenimentul din 2016, prin conceptul premiat Mazda RX-VISION, un simbol al moștenirii mașinii sport cu motor rotativ.

RX-VISION este un simbol al spiritului competițional Mazda, producătorul japonez fiind singurul care a avut succes pe piață cu motoare rotative. Proiectul RX-VISION a oferit, de asemenea, un teren propice pentru designerii companiei,
care au venit cu un design unic KODO – Sufletul mișcării, care exprimă performață și a câștigat premiul pentru „Cel mai frumos model concept al anului” la Festivalul Internațional de Automobile din Franța.

Pe scena de la Geneva va fi prezentă și noua Mazda MX-5, proaspăt lansată și cu rezultate de vânzări de aproape 4 ori mai mari în ultimul trimestru. Cea de-a patra generație a legendarului roadster a atras în jur de 15 premii până acum, inclusiv Japan Car of the Year 2015-16 și premiul auto, motor & sport pentru cea mai bună decapotabilă din 2016.