Home Știri Mazda3 primește o versiune specială

Mazda3 primește o versiune specială

de

Aflată la apogeul celei de-a doua generaţii, Mazda3 a are o  ediţie specială, disponibilă şi în România. Mazda3 Takumi II are la bază nivelul de echipare TE căruia i se adaugă un pachet consistent de dotări.

Mazda3 Takumi II

Modelul este disponibil deja în reţeaua Mazda și are un preţ special de 14.990 euro (TVA inclusă) şi o garanţie de 5 ani. Cel mai vândut model Mazda vine echipat în varianta Takumi II cu jante aliaj de 17 inchi, proiectoare de ceaţă, pachet sport ce include grilă faţă sport, geamuri fumurii în spate şi oglinzi vopsite în negru, la exterior, iar la interior, scaune faţă sport încălzite, pilot automat, aer condiţionat automat reglabil pe două zone, parbriz încălzit, conectivitate bluetooth, sistem audio compatibil mp3 cu comenzi audio pe volan, ca să amintim doar o parte din dotări.

Schimbări majore la vârful Mazda

Pachetul de siguranţă activă include sistemele ABS, EBD, DSC (controlul stabilităţii) şi TCS (controlul tracţiunii), senzori de parcare spate, sistemul RVM pentru monitorizarea unghiului mort, iar la capitolul siguranţă pasivă sunt prezente șase airbaguri (frontale, laterale şi cortină).

Campanie pentru posesorii de modele Mazda

Mazda oferă și finanțare prin Mazda Finance cu o dobândă 4,9%, avans minim 25% şi DAE 8% pentru o perioadă cuprinsă între 12 şi 60 de luni.

Articole similare

Comentarii închise.