Home Știri Mercedes C63 AMG T-Modell, primele imagini-spion

Mercedes C63 AMG T-Modell, primele imagini-spion

de

Noul Mercedes C63 AMG T-Modell a ieșit în primele teste desfășurate pe zăpadă, undeva în nordul Europei.

Mercedes C63 AMG T-Modell

Mercedes C63 AMG T-Modell

Mercedes C63 AMG T-Modell ajunge la o nouă generație. Break-ul se adresează capilor de familie care vor să ajungă foarte repede al destinație. Față de precedentul model, motorul a fost schimbat. Vechiul V8 aspirat de 6,3 l a fost înlocuit cu un V8 de 5,5 l turbo. Puterea dezvoltată de motor se va ridica la 525 CP.

Meredes C63 AMG sedan, primele imagini-spion

Noul Mercedes C-Class poate fi considerat însă o ruptură aproape completă de trecut, cel puțin la nivel stilistic. Modelul de clasă medie este, din punct de vedere vizual, un “baby” S-Class. Cu o lungime de 4,686 m, noul Mercedes C-Class este cu 95 mm mai lung decât mașina pe careo înlocuiește. Cu toate acestea, noua generație cântărește cu 100 de kg mai puțin în medie decât fosta. Acest lucru se datorează în special utilizării aluminiului în proporție de până la 50% în construcția mașinii, față de doar 10% până acum.

Toate informațiile legate de noul C-Class

Mercedes spune că și consumul de carburant a scăzut cu până la 20% și pronite că masa redusă se traduce printr-o dinamică îmbunătățită. Suspensiile au acum patru puncte de prindere în față și cinci în spate. Vor fi disponibile trei tipuri de suspensie, cu diferite grade de confort. Ca opțiune apare, în premieră, suspensia pneumatică.

Articole similare