Home Știri Mercedes dezvăluie noul C63 AMG Coupe

Mercedes dezvăluie noul C63 AMG Coupe

de

A trecut mai puțin de o săptămână de la dezvăluirea C-Class Coupe, dar Mercedes a trecut deja la prezentarea online a modelului sport, C63 Coupe AMG. Din punct de vedere al specificațiilor, este asemănător cu C63 AMG berlină, dar cu o greutate redusă și un ampatament mai mic are câteva avantaje dinamice.

2017 Mercedes-AMG C63 Coupe

2017 Mercedes-AMG C63 Coupe


Spre deosebire de un C-Class Coupe obișnuit, C63 vine cu un motor V8 twin-turbo de 469 cp sau 503 cp, în funcție de varianta selectată (C63 sau C63S); viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Cutia de viteze este un AMG 7-Speed MCT, mașina beneficiind și de un diferențial cu alunecare limitată care merge în tandem cu sistemul de control al tracțiunii inteligent.

La exterior, are pasajele roților evazate 5 cm în plus față de modelul standard (dimensiune care se aplică și pentru mărirea ecartamentului ambelor punți), bară față cu splitter pronunțat și difuzor de aer la bara spate. Mercedes chiar spune că majoritatea panourilor de caroserie sunt toal diferite față de C-Class Coupe standard – singurele comune sunt plafonul, ușile și portbagajul.

Modelul va putea fi admirat pe viu la salonul auto de la Frankfurt ce începe pe data de 15 septembrie.

Articole similare