Home Auto util Mercedes oferă gratuit testarea și reglarea luminilor

Mercedes oferă gratuit testarea și reglarea luminilor

de

Mercedes lansează pentru a şasea oară consecutiv programul gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare.

PI94_P_S_IM_2013_Service

În centrele autorizate de service Mercedes din România, între 1 și 30 noiembrie, autoturismele şi autovehiculele comerciale ale mărcii pot beneficia în mod gratuit de servicii legate de testarea și reglarea luminilor. Cu scopul de a contribui la scăderea numărului de accidente pe timpul iernii, „Testul gratuit de lumini“ este un proiect derulat de 6 ani pe plan local de către Mercedes, prima companie auto din România care a organizat o campanie de acest fel la nivel naţional. Această acţiune se adresează tuturor posesorilor de autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare Mercedes, pentru a le asigura o vizibilitate mai bună în trafic în sezonul rece.

PI32_P_P_P_2012_active light real

„Posesorii de autovehicule Mercedes sunt obişnuiţi deja, an de an, să beneficieze de serviciul nostru gratuit de verificare şi reglare a luminilor, oferit la cele mai înalte standarde. Ne dorim să menţinem tradiţia cȃt mai mult şi să contribuim la o siguranţă rutieră sporită“, a precizat Rolf Rosendaal, director After-Sales Mercedes România.

Proiectul, început în 2009 și desfășurat anual, este o acțiune implementată local, pe întreg teritoriul României, în cadrul centrelor autorizate de Service Mercedes-Benz. Testul gratuit de lumini se desfăşoară în Germania încă din anii ’50.

Articole similare