Home Știri Mini are o ediție specială Gheorghe Hagi

Mini are o ediție specială Gheorghe Hagi

de

BMW și Automobile Bavaria au anunţat lansarea parteneriatului cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și realizarea unei ediții speciale pentru Mini.

MINI_AcademiaHagi_035-636x400

Prezenţa mărcii Mini în sportul mondial nu s-a limitat doar la motorsport. Începând cu Olimpiada de la Londra, unde Mini a fost partener al comitetului de organizare, şi până la tradiţionalul parteneriat cu echipa FC St.Pauli din Germania sau US Open Snowboarding Championship, Mini s-a implicat constant în cele mai diverse ramuri sportive. Automobile Bavaria susţine cel mai ambiţios proiect destinat tinerilor fotbalişti români: Academia de Fotbal Gheorghe Hagi şi echipa de Liga I FC Viitorul.

Test: Mini Paceman John Cooper Works

Ceremonia de predare a flotei Mini către reprezentanţii Academiei Gheorghe Hagi şi FC Viitorul a avut loc în data de 3 decembrie, la showroomul Mini – Automobile Bavaria din Bucureşti.

Mini Academia Hagi

Oficialii academiei şi ai clubului F.C. Viitorul au preluat noile automobile Mini în prezenţa preşedintelui Automobile Bavaria Group, dl Michael Schmidt, şi a preşedintelui Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, automobile pe care le vor utiliza pe întreaga durată a următorului an. Flota Mini pusă la dispoziţia oficialilor academiei şi a tinerilor jucători, posesori de permis de conducere, este compusă din modelele: noul Hatch, Paceman şi Countryman.

Test: Noul Mini Cooper D

Cu această ocazie, Michael Schmidt, preşedintele Automobile Bavaria Group, a declarat: „În acest an, Automobile Bavaria a aniversat 20 de ani de existenţă. 11 dintre aceştia, ne-am asociat imaginea cu Gheorghe Hagi. Am susţinut proiectul Academia Gheorghe Hagi încă de la înfiinţarea acesteia, prin divizia noastră de autocare MAN. Considerăm că marca Mini este perfect compatibilă cu proiectul propus de Hagi, definit prin: tinereţe, sportivitate, creativitate şi performanţă. Am încredere că şi această nouă asociere va aduce satisfacţii ambelor părţi. Doresc mult succes echipelor Academiei şi, bineînţeles, antrenorului Hagi şi clubului FC Viitorul“.

Articole similare

Comentarii închise.