Home Știri Mitsubishi Outlander facelift, imagini-spion

Mitsubishi Outlander facelift, imagini-spion

de

Anunțată de studiul de design Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S prezentat în cadrul Salonului auto de la Paris, noua versiune cu facelift este așteptată la începutul anului viitor.

Spy-Shots of Cars

Judecând după camuflajul mașinii surprinse în aceste imagini-spion, faceliftul prin care va trece Mitsubishi Outlander va viza în special designul părților frontală și posterioară. Cel mai probabil, noile detalii estetice vor fi puternic inspirate de Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S și vor pune accentul pe o imagine mai sportivă și mai modernă. Vom avea spoilere redesenate, blocuri optice noi și o grilă a radiatorului modificată.

La interior, ne așteptăm la un nivel superior al finisărilor și dotărilor. De asemenea, nu este exclus ca oferta sistemelor de siguranță să fie lărgită.

Motorizările ar trebui să rămână în mare parte aceleași, putând apărea îmbunătățiri subtile la nivelul consumurilor de combustibil sau performanțelor. În continuare, gama va include inspirata versiune hibridă PHEV, care dispune de un propulsor termic cu cilindreea de 2 litri, secondat de două motoare electrice.

Versiunea cu facelift a lui Mitsubishi Outlander ar putea debuta chiar în acest an pentru piața americană, urmând ca debutul european să aibă loc la începutul anului viitor, probabil în cadrul Salonului auto de la Geneva.

Articole similare