Home Știri Mitsubishi Outlander PHEV, debut comercial spectaculos

Mitsubishi Outlander PHEV, debut comercial spectaculos

de

De la lansarea pe piață, Mitsubishi Outlander PHEV a adunat peste 12.000 de comenzi, peste 8.000 de unități fiind deja livrate. Outlander PHEV EU specs - city traffic

Propunându-și ca, până în 2020, autovehiculele electrice și hibrid electrice (PHEV) comercializate să reprezinte 20% din vânzările sale, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) se concentrează pe Europa, cea mai receptivă piață de desfacere pentru tehnologiile sale moderne.

Lansat prima oară doar pe anumite piețe (Olanda, Suedia, Norvegia și Elveția), începând cu octombrie 2013, Outlander PHEV a înregistrat peste 12.000 de comenzi în Europa, dintre care 8.197 unități au fost livrate clienților finali. Până la sfârșitul lunii decembrie, 8.009 unități au ajuns doar în Olanda, aceasta beneficiind și de un regim fiscal favorabil ce încurajează dezvoltarea tehnologiilor eco-friendly, cum sunt autovehiculele cu emisii scăzute.

Test comparativ: Mitsubishi Outlander, Honda CR-V, Hyundai Santa Fe

Beneficiind de un volum mare de mașini pentru piața europeană, Mitsubishi Motors Olanda va livra în curând peste 11.000 unități ce au fost rezervate până în prezent, iar numărul este în creștere.

Dincolo de acest succes inițial, mașina va fi lansată progresiv, pe parcursul anului 2014, și pe alte piețe europene, generând un volum substanțial de unități vândute.

Test comparativ: Mitsubishi ASX vs concurența

MMC estimează că volumul producției de Outlander PHEV, la nivel global, va atinge aprox. 30,000 unități până la finalul lunii martie 2014. Capacitatea de producție maximă preconizată pentru tot anul este de peste 50,000 unități, luând în calcul piața europeană ca fiind cea mai mare piață de desfacere pentru companie.

Articole similare

Comentarii închise.