Home Știri Mitsubishi Space Star are prețuri pentru România

Mitsubishi Space Star are prețuri pentru România

de

Urmașul lui Mistubishi Colt poartă numele de Space Star și va costa de la 11.490 de euro cu TVA, în România.

276540l

Concurent în clasa mică, Space Star are prețuri ce pleacă de la 11.490 de euro, versiunea de bază fiind 1.0 ASG 5 MT Inform, dotată cu un propulsor pe benzină, de 1,0 l, ce dezvoltă 71 CP. Cea mai scumpă versiune de motorizare și echipare pentru noul Space Star este 1.2 6CVT Intense, care are un preț de 15.190 de euro și este dotată cu un propulsor de 1,2 l, cu 80 CP și cutie de viteze cu variație continuă, CVT.

Mitsubishi Outlander, în test

Din dotarea de bază a versiunii Inform fac parte aerul condiționat, computerul de bord, ESP-ul și două airbaguri. Pe listele de dotări ale versiunilor superioare găsim climatizare automată, mufă USB și jante de aliaj ușor. Mistubishi Space Star vine cu o garanție standard de 5 ani sau 150.000 km, precum și cu asistență rutieră gratuită timp de 3 ani.

Aventură în Carpați la bordul lui Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Motors Assistance Package vine sub forma unei cartele oferite la achiziţia unui automobil nou. Cartela asigură mobilitatea clienţilor în mai mult de 30 de ţări din Europa, indiferent de problema care ar putea să apară. În caz de defecţiune, accident, furt sau vandalism, reprezentanțele Mitsubishi vor rezolva problema clientului în mod gratuit.

Articole similare