Home Motorsport Raliul Iașiului – Gergő Szabó și Károly Borbély revin în forță

Raliul Iașiului – Gergő Szabó și Károly Borbély revin în forță

de

Gergő Szabó și Károly Borbély au abordat Raliul Iașului Dunlop 2013, penultima etapă a campionatului național, cu dorința de a se bucura de fiecare kilometru. Cei doi au reușit o prestație foarte bună, încheind întrecerea pe poziția a cincea.

IMG_9771„Aveam nevoie de o experiență pozitivă și ne bucurăm că am pus punct seriei de ghinioane“, spunea Gergő Szabó la capătul primei zile de concurs. Una în care Gergő și Károly au reușit un ritm ridicat, fără riscuri, grație căruia au izbutit să termine trei probe pe locul secund și să ajungă în parcul închis în posesia locului 3 în clasamentul provizoriu al competiției.

Hyundai se pregătește de WRC

Și în ziua secundă, Szabó și Borbély au evoluat în același ritm rapid, chiar și în condițiile în care un zgomot suspect la motor i-a obligat să fie precauți pe marea majoritate a probelor. După parcurgerea celor 11 probe programate în cele două zile ale Raliului Iașului, timpul înregistrat era echivalent cu locul 3 în clasamentul competiției, însă, ca urmare a unei greșeli – intrare în avans în CO10 –, au fost penalizați cu un minut și au terminat întrecerea pe poziția a cincea.

Sebastien Ogier a devenit campion mondial în WRC

La finele întrecerii, Gergő și Károly au precizat că așteaptă cu nerăbdare ultimă etapă din acest an, programată în Harghita, și că privesc deja către viitoarea ediție a întrecerii interne de raliuri.

„Sezonul a fost foarte lung și presărat cu destule probleme. Am învățat însă din aceste momente, considerăm că suntem mai puternici acum și ne gândim deja la ediția 2014. Bugetul este setat în mare parte, echipajul și echipa tehnică, sudate foarte bine, iar experiența acumulată ne determină să așteptăm campionatul viitor cu încredere, într-o atmosferă relaxată și pozitivă“, a declarat Károly Borbély.

IMG_8941

Gergő Szabó & Károly Borbély mulțumesc pentru susținere partenerilor: EnergoBit, Unicredit Leasing, Dolce Sport, Mol România

 

 

Articole similare

Comentarii închise.