Home Știri Noua Honda HR-V se poate comanda. Prețurile pentru România

Noua Honda HR-V se poate comanda. Prețurile pentru România

de Dan Damian
Honda HR-V e:HEV 2021

Honda Trading a anunțat debutul precomenzilor pentru noua Honda HR-V, care vine în România doar cu propulsie hibridă.

Noua Honda HR-V continuă abordarea electrificată începută deja de Honda acum câțiva ani, astfel încât modelul japonez, cu o ușoară alură de SUV Coupe, va fi disponibil cu o singură motorizare, hibridă. De fapt, tot ansamblul este format din 3 motoare, două electrice (propulsie și generator) și unul termic, de 1,5 litri și 107 CP, care funcționează în ciclul Atkinson. Cu aportul celor două motoare electrice, noua Honda HR-V e:HEV oferă maxim 131 CP și 253 Nm. Este un sistem asemănător cu cel folosit deja de modelul Jazz, doar că tehnologia a fost adaptată dimensiunilor și necesităților dinamice ale SUV-ului HR-V. De exemplu, numărul de celule ale bateriei a crescut de la 48 la 60. Honda spune că această tehnologie folosește expertiza din cadrul programului Honda Power Unit Hybrid din Formula 1, cu accent pe eficiența sistemului. Honda HR-V e:HEV are un consum mediu oficial de 5,4 litri/100 km.

Honda HR-V e:HEV 2021Transmisia este cu raport fix, pentru o experiență cât mai apropiată de cea oferită de modelele full-electric, cu programe graduale de recuperare a energiei, selectabile de către șofer. Tot în ideea modelelor electrice se poate rula și în modul “one pedal”, cu programul de recuperare setat pe eficiență maximă. Accelerația 0 – 100 km/h este posibilă în 10,6 secunde.

Honda HR-V e:HEV 2021Prețuri Honda HR-V în România

Noul SUV japonez este oferit în două niveluri de echipare: Advance, cu un preț de pornire de 32.540 euro și Advance Style, care pleacă de la 34.500 euro. Evident, Honda HR-V e:HEV este eligibilă prin programul Rabla 2021. În echiparea standard, noul HR-V dispune de cea mai nouă versiune Honda Sensing, tapițerie din piele sintetică și material textil, sistem multimedia Honda Connect 9” cu Wireless Apple Carplay și Android Auto, aeratoare de ventilație pentru climatizarea pasagerilor din spate, banchetă spate cu sistem Magic Seats, hayon cu acționare electrică, lumini LED și jante de aliaj de 18 inchi. Echiparea de top beneficiază de un sistem audio Premium cu 10 difuzoare, încărcare telefon wireless, culoare caroserie în două tonuri, bare longitudinale plafon și iluminare activă în viraje.

Honda HR-V e:HEV se poate precomanda începând de astăzi, cu primele livrări programate în primul trimestru al anului viitor.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?