Home Motorsport Pilotul Chris Atkinson completează echipa Hyundai pentru WRC

Pilotul Chris Atkinson completează echipa Hyundai pentru WRC

de

Hyundai Motorsport l-a desemnat pe australianul Chris Atkinson al treilea pilot de teste WRC care s-a alăturat echipei pentru programul desfășurat în 2013.

Hyundai_Chris Atkinson. (2)

Atkinson, în vârstă de 33 de ani, va pilota pentru prima dată modelul i20 WRC în cadrul unei sesiuni de teste programate săptămâna viitoare. Australianul li se va alătura piloților principali ai echipei Hyundai Motorsport – Juho Hänninen și Bryan Bouffier – pe durata desfășurării testelor pentru anul în curs.

Hyundai se pregătește pentru intrarea în WRC

Pilotul deține o vastă experiență dobândită în cadrul competițiilor anterioare, dar și cunoștințe despre toate condițiile posibile de drum. De asemenea, experiența sa privind specificațiile autovehiculelor WRC este complexă. Australianul a câștigat ediția 2012 a Campionatului de Raliuri FIA Asia-Pacific.

Hyundai are un nou sediu pentru dezvoltarea mașinilor WRC

„Ne bucuă faptul că pilotul Chris Atkinson s-a alăturat programului de evaluare Hyundai Motorsport 2013. Aportul său și experiența în WRC reprezintă elemente semnificative în cadrul acestui proiect. Chris va colabora îndeaproape cu piloții principali, Juho si Bryan, astfel că vom înregistra rezultate favorabile pentru fiecare sesiune de teste“,  declarat directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan.

Articole similare