Home Știri Primele imagini cu interiorul lui Mercedes C-Class

Primele imagini cu interiorul lui Mercedes C-Class

de

Mercedes a dat publicității primele imagini cu interiorul viitorului C-Class. Modelul de clasă medie va fi lansat în ianuarie la Detroit.

677915l

Pentru Mercedes, C-Class este unul dintre cele mai importante modele din program, așadar noua generație a primit toată atenția de care avea nevoit. Interiorul este complet schimbat. Accentul cade pe materiale excelente calitativ și liniile moderne.

Test: Mercedes ML250 BlueTec

La fel ca și în cazul lui Mercedes A-Class, ecranul sistemului de infotainment este amplasat deasupra consolei centrale, în loc să fie integrat, ca până acum. Standard, acest ecran color are 7 inchi, însă opțional el poate avea 8,4 inchi. Va exista și opțiunea unui head-up display.

Pasagerii vor beneficia de un sistem de climatizare inteligent, care activează funcția de recirculare a aerului atunci când sistemul GPS detectează intrarea într-un tunel. O altă funcție interesantă a noul C-Class este senzorul care dezactivează airbag-ul pentru pasagerul din dreapta, dacă este montat un scaun de copil.

Mercedes C-Class T-Modell, imagini-spion

Noul Mercedes C-Class va fi mai ușor cu până la 100 kg față de predecesorul său, iar motorizările vor consuma cu 20% mai puțin carburant și datorită acestei reduceri a masei. 

Articole similare