Home Știri Primele imagini cu viitorul SsangYong X100

Primele imagini cu viitorul SsangYong X100

de

SsangYong X100 va fi un SUV compact lansat de către marca sud-coreeană controlată în prezent de indienii de la Mahindra.

SsangYong X100

SsangYong X100

Un grup de SsangYong X100 a fost surprins în teste în sudul Europei. Sud-coreenii aflați de câțiva ani în proprietatea companiei indiene Mahindra fac ultimele retușuri viitorului SUV compact. Acesta va fi un model entry-level în gamă. Rolul său este să intre în luptă directă într-un segment foarte profitabil, aflat în creștere, dominat până acum de Nissan Juke și Renault Captur.

Deși mașinile de test sunt camuflate așa încât să le ascundă trăsăturile, cu siguranță mașina de serie va prelua o serie de elemente de la conceptul XLV.  Platforma tehnică este una complet nouă, dezvoltată în premieră pentru acest SsangYong X100.

Conceptul SsangYong XLV

Conceptul SsangYong XLV

Porpulsia va fi asigurată de către o serie de motorizări noi de 1,6 l pe benzină și diesel. Toate vor veni și cu tehnologie start/stop. Standard vor avea cutii manuale și șase rapoarte, opțional fiind oferită și o cutie de tip CVT. Momentul lansării lui X100 este aproape, urmând ca mașina să fie prezentată publicului larg chiar în ianuarie 2015. Vânzările ar urma să începă câteva luni mai târziu.

 

Articole similare