Home Motorsport Renault e.dams prezintă noul monopost de Formula E și partenerii pentru sezonul 4

Renault e.dams prezintă noul monopost de Formula E și partenerii pentru sezonul 4

de

Reprezentanții echipei Renault e.dams, co-proprietarii Alain Prost și Jean-Paul Driot, Jérôme Stoll și Cyril Abiteboul, Președintele și respectiv Directorul General Renault Sport Racing, Gilles Normand în calitate de Director Vehicule Electrice Renault și pilotii, Sébastien Buemi şi Nicolas Prost, au sărbătorit victoria echipei în sezonul 3 al Formulei E, alături de presă şi parteneri, la atelierul Renault la Champs-Elysées.

Cu al treilea titlu consecutiv la constructori, Renault e.dams este singura echipă care a câștigat până în prezent această competiție. Anul trecut, Renault e.dams a obținut un succes dublu, titlul la constructori și titlul la piloți cu Sébastien Buemi. În sezonul 4, Renault e.dams va încerca să obțină din nou o victorie dublă și să rămână neînvinsă într-un campionat din ce în ce mai competitiv.

Cu acestă ocazie, Renault Z.E.17 a fost prezentat de piloții Sébastien Buemi și Nicolas Prost, împreună cu Alain Prost și Jean-Paul Driot. Noul monopost este anul acesta, ca și anul trecut, caracterizat printr-o prezență predominantă a culorii albastre, nuanța simbol pentru Renault și vehiculele sale electrice. Albul este si el prezent, oferind o notă de eleganță, în acord cu identitatea mărcii. O linie orizontală albă reamintește de monopostul de Formula 1 și confirmă coerența imaginii Renault în F1 și FE.

Renault e.dams dorește să mulțumească partenerilor săi (HP, Richard Mille, LEMO și 8Js) pentru susținerea în lupta pentru titlu și operațiunile tehnice. Pentru sezonul 4, echipa este mândră să anunțe un nou parteneriat cu Acronis. “Renault Sport Racing necesită fiabilitate superioară, evoluție constantă și performanță în stocarea datelor, aspecte esențiale în motorsport. Renault Sport Racing are nevoie de cea mai bună tehnologie de pe piață, motiv pentru care a ales soluțiile Acronis Storage și Acronis Backup Cloud, care devin rapid opțiuni preferate de industria auto.”, a spus Serguei Beloussov, CEO și co-fondator al Acronis.

Cyril Abiteboul

„În ultimii patruzeci de ani, activitatea de a furniza motoare a fost elementul constant al angajamentului Renault în domeniul motorsportului, atât în cursele de Formula 1, cât și acum în cursele de Formula E. Fiind singurul producător implicat în ambele discipline, Renault a dezvoltat multe sinergii între cele două competiții. Mă refer în special la partea tehnică, unde vorbim despre o activitate de inginerie comună. Cred că supremația noastră în Formula E se datorează în mare parte experienței dezvoltate, după apariția sistemelor hibride în 2009, pentru Formula 1. In al patrulea sezon, provocarea pentru Renault va consta în distribuirea echilibrată a resurselor. In timp ce se își va apăra titlul, într-un sezon fără modificări de regulament de ordin tehnic, se va pregăti pentru noile norme care se vor introduce din sezonul 5. Aceste sinergii se reflectă și în imagine: noul model Renault e.dams deja prefigurează evoluția identității noastre în Formula 1 pentru sezonul 2018. Cel mai recent exemplu se referă la sponsorii noștri: Acronis devine partener tehnic global Renault Sport Racing şi va fi prezent acum pe monopostul Renault e.dams. “

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.