Home Știri Aston Martin Vanquish S Ultimate, episodul final

Aston Martin Vanquish S Ultimate, episodul final

de Aurel Niculescu

Pentru a celebra cum se cuvine apropiata retragere a generației actuale a modelului grand touring Vanquish, Aston Martin va oferi spre comercializare ediția limitată Vanquish S Ultimate.

Doar 175 de exemplare vor fi produse din seria specială „Ultimate”, dar clienții pot opta în voie pentru versiunea coupé sau și mai atractivul cabriolet Volante. Datorită specificației S, Vanquish Ultimate are parte inclusiv de serviciile unui elegant propulsor V12 aspirat natural de 6 litri și nu mai puțin de 595 cai putere. Ultimate este în schimb ușor de identificat datorită combinațiilor unicat exterior/interior: Ultimate Black cu detalii Copper Bronze / Obsidian Black cu Chestnut Tan; Xenon Grey cu accente Cobalt Blue / Phantom Grey cu Electron Yellow și cusături Spectral Blue dar și White Gold cu suprafețe Bronze / Chestnut Tan și detalii Obsidian Black.

Indiferent de selecția „Designer Themes” aleasă (la care de altfel se poate renunța fără costuri suplimentare), Vanquish S Ultimate va primi și elemente specifice acestei serii finale: elemente din fibră de carbon cu decal-uri „Ultimate” rose gold, cusături specifice, elemente interioare din fibră de carbon și cuvântul Ultimate brodat pe tetiere. Cele 175 de exemplare pot fi comandate deja în Gaydon, contra unui preț pe măsură – £211.995 / €278.995 în Marea Britanie sau Germania pentru coupé sau £223.995 (UK) și €293.995 (DE) pentru superbul Volante.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.