Home Știri Jeep Wrangler, primele imagini oficiale cu noua generație

Jeep Wrangler, primele imagini oficiale cu noua generație

de Aurel Niculescu

Constructorul american a oferit un prim preview online al iconicului model tot-teren Wrangler, înainte ca cea de-a patra generație să fie prezentată oficial pe 29 Noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Așteptat de fanii din întreaga lume, noul Wrangler se prezintă aproape neschimbat la nivel de design – formele sale caracteristice și elementele cunoscute nu au fost alterate în proporții prea mari, ci doar îmbunătățite și modernizate. Din păcate, pentru a afla toate detaliile și specificațiile tehnice mai avem de așteptat – Jeep a prezentat doar trei imagini cu Wrangler, precum și peste 200 de accesorii originale Mopar (în cadrul SEMA de la Las Vegas), ce vor asigura cu siguranță un nivel maxim de personalizare (avem de toate, de la embleme vintage la portbagaje suplimentare).

https://youtu.be/cnGhItlxBzg
Ce știm cu siguranță de la Jeep este că Wrangler va păstra în continuare opțiunile consacrate – două uși, patru uși, soft sau hard-top – oferind „numeroase combinații ale elementelor clasice portiere/parbriz/acoperiș”. De asemenea, noul Wrangler va primi sub capotă „propulsoare avansate și eficiente” – și acestea fiind încă nenumite. Desigur, bursa zvonurilor ne poate oferi indicii – se vorbește despre un nou propulsor turbo în patru cilindri, de o opțiune diesel și pentru America, nu doar Europa, dar și de introducerea celei mai avansate versiuni de până acum a sistemului 4×4 ce îl face un adevărat rege în off-road.

All-new 2018 Jeep® Wrangler Rubicon
All-new 2018 Jeep® Wrangler Rubicon

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.