Home Moto S-a dat startul la Red Bull Romaniacs 2015

S-a dat startul la Red Bull Romaniacs 2015

de

Red Bull Romaniacs este considerată una dintre cele mai dificle etape hard enduro moto din lume și nu numai atât dar ea prezintă și un spectacol deosebit prin schimbările imprevizibile din clasament.

Red Bull Romaniacs 2015

Red Bull Romaniacs 2015


Acum în a doua zi de concurs, anul acesta duelul se dă tot între veteranul Graham Jarvis și deja cunoscutul tânăr ambițios Jonny Walker. Se mai bate pentru primele poziții ale clasamentului și Andreas Lettenbichler, iar un alt favorit, Chris Birch (câștigător în 2010), s-a retras în urma unei căzături ce i-a avariat motocicleta.

Lettenbichler declara după finele primei zile de competiție că ,,după ce am realizat că am ratat un checkpoint, am decis să rulez în ritmul meu. Va trebui să văd după penalizare ce voi face în zilele următoare.”

De notat la aceasă ediție performanța excelentă a tânărului concurrent Norbert Jozsa din Odorheiul Secuiesc care a reușit să dea tonul cu cel mai bunt timp la clasa silver; el este campionul național la hard enduro iar acesta este debutul său la Red Bull Romaniacs.

Red Bull Romaniacs 2015
Red Bull Romaniacs 2015
Red Bull Romaniacs 2015
Red Bull Romaniacs 2015

Articole similare

Comentarii închise.