Home Știri Smart FourJoy anunță extinderea mărcii Smart

Smart FourJoy anunță extinderea mărcii Smart

de

Smart a renunțat la modelele cu patru locuri, însă conceptul FourJoy ne anunță că, pe viitor, ele s-ar putea reîntoarece în gamă.

14783644701579570657

Smart FourJoy anunță, pe lângă extinderea gamei, și o nouă direcție de design pentru marca grupului Daimler. Noul concept va fi prezentat săptămâna viitoare, la Frankfurt și promite să fie unul dintre cele mai futuriste din cadrul show-ului.

Smart pregătește o nouă generație, în cooperare cu Renault

Viitorul ForFour va fi, cu siguranță, inspirat din FourJoy. Deși conceptul pune accent în mod special pe o construcție ușoară, ușile lipsind cu desăvârșire, modelele de serie nu vor merge totuși atât de departe. Ce ar putea fi preluat totuși în producția de serie este propulsia electrică a mașinii.

Motoarele Dacia vor ajunge sub capota modelelor Smart

Interiorul poate fi descris ca minimalist, cu scaune de tip scoică și foarte puține comenzi. Pedalele sunt din aluminiu, iar bordul e diferit față de orice am putut vedea până acum. Chiar dacă totul pare departe de ceea ce se poate produce în acest moment, pe viitor nu este exclus să vedem mai multe elemente transpuse în realitate pe modelele de serie.

Articole similare

Comentarii închise.