Home Știri SsangYong are un nou importator în România

SsangYong are un nou importator în România

de

Marca sud-coreeană SsangYong are, din această vară, un nou importator pentru piața din România, care va aduce toate modelele din noua gamă.

SsangYong Korando 2011 car wallpaper

În calitate de nou distribuitor exclusiv al mărcii, Wallis Automotive Europe (WAE Ltd.) lansează în această vară pe piaţa din România gama de produse complet înnoite ale mărcii SsangYong.

Noul importator construiește o rețea de distribuție prin intermediul căreia va fi disponibilă întreaga gamă a automobilelor de teren SsangYong. Primii parteneri concesionari SsangYong sunt Auto Cobălcescu din București și Expocar Trade din Constanța, aceștia demarând deja activitatea de comercializare şi service. Planurile de extindere prevăd deschiderea a noi showroomuri în Iași, Bacău, Brașov, Cluj Napoca, Oradea și Timișoara.

În anul 2010, marca SsangYong a fost preluată de un nou proprietar – cel mai mare conglomerat industrial şi de servicii din India –, grupul Mahindra & Mahindra, având 144.000 de angajaţi în 100 de ţări din lume și care a asigurat baza financiară pentru ofensiva de modele a SsangYong din anii următori. Astfel, între 2013 şi 2017, SsangYong va lansa cinci modele complet noi şi îşi propune dublarea volumului global de vânzări, urmând ca până în 2017 să vândă 300.000 de automobile.

Pentru România sunt deja disponibile modelele Korando, Rexton W, Actyon Sports, iar din toamnă va putea fi cumpărat și noul Rodius. 

Articole similare