Home Motorsport Start pentru Muscel Adventure Trophy

Start pentru Muscel Adventure Trophy

de

Organizată sub egida clubului Off Road Adventure România, cea de-a cincea etapă din Campionatul Național de Off Road se va desfășura între 5 și 8 septembrie.

poster-online-muscel

Muscel Adventure Trophy este una dintre cele mai vechi competiţii de profil şi totodată una dintre cele mai dificile etape din Campionatul Național de Off Road. Ediţia din acest an totalizează peste 180 km de trasee de dificultate extremă, tronsoane de orientare, precum şi o secţiune de trial – parcurs cronometrat de îndemânare pe teren accidentat.

Accident spectaculos al lui Robert Kubica în Finlanda

Startul va fi dat vineri, 6 septembrie 2013, ora 9.00, la Stadionul din Câmpulung Muscel. Primele două zile de concurs vor fi dedicate competiţiei pe trasee din masivul Iezer-Păpuşa, iar ziua a treia va fi dedicată probei de trial organizată în zona pârtiei de schi Măţău din comuna Mioarele, lângă oraşul Câmpulung-Muscel.

Raliul Moldovei, etapă din CNR

Muscel Adventure Trophy a luat startul pentru prima oară în anul 2000. De atunci, s-a desfăşurat fără întrerupere, ajungând la a XIV-a ediţie. Competiţia se remarcă în cadrul celorlalte etape din campionat prin cadrul natural deosebit, cu peisaje superbe şi prin dificultatea traseelor, validate de una dintre cele mai experimentate echipe organizatorice din ţară. Nu în ultimul rând, autoritatea tutelară a concursului, clubul Off Road Adventure România, este cel mai mare şi mai vechi club de 4×4 din România.

poster-online-muscel

 

Articole similare