Home Știri Top 5 premiere la Salonul auto de la Paris

Top 5 premiere la Salonul auto de la Paris

de

Producătorii s-au întrecut în lansări la ediția din acest an Salonului auto de la Paris. Vă prezentăm un top 5 al celor mai importante lansări.

Paris Auto Show - Press Day

1. Gama Passat este extrem de importantă pentru marca germană, ceea ce explică și interesul firmei de a avea o reîmprospătare a sa odată la 4–5 ani. Una dintre noutățile majore cu care vine noul Passat este prima versiune hibridă plug-in din istoria modelului.

VW-Passat-GTE_7

VW Passat GTE

2. Ford Mondeo a fost deja prezentat, în avanpremieră în România, în luna septembrie, ceea ce reprezintă în sine o noutate absolută. La Paris însă, Mondeo a fost una dintre vedetele salonului, chiar dacă a venit cu câțiva ani întârziere față de versiunea americană, denumită Fusion.

Ford Mondeo

Ford Mondeo

3. Renault Espace ajunge la cea de-a cincea generație și are parte de o transformare importantă. Este acum clasificat drept crossover datorită gărzii la sol mai mari și a designului exterior cu alură de SUV. Interiorul e spectaculos și prezintă o serie de inovații tehnice.

Renault Espace

Renault Espace

4. Škoda Fabia trece la o nouă generație, care se prezintă mult mai bine la start decât cea pe care o înlocuiește. Pe lângă motoarele eficiente și dotările de top pentru clasa mică, noua Fabia vine și cu un design mult mai atrăgător.

Škoda Fabia

Škoda Fabia

5. Volvo XC90 reprezintă cea mai importantă premieră pentru marca scandinavă din ultimii ani. XC90 anunță practic o nouă eră pentru Volvo, prezentând o platformă complet nouă și un interior fascinant. Rămâne să vedem cum se va descurca pe piață, în fața concurenței germane.

Volvo XC90

Volvo XC90

Articole similare