Home Știri Viitoarea generație Smart Fortwo, surprinsă în teste

Viitoarea generație Smart Fortwo, surprinsă în teste

de

După o perioadă în care vânzările nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, Smart se pregătește să revină în atenția publicului cu noul Fortwo. Este așteptat și un model cu patru locuri.

Spy-Shots of Cars

Dezvoltată în parteneriat cu Renault, viitoarea generație Smart Fortwo a fost surprinsă în timpul testelor finale, înaintea debutului de anul viitor. Platforma tehnică va fi utilizată în comun cu viitorul Twingo, iar producția se pare că se va desfășura pe aceeași linie de asamblare, la una dintre fabricile constructorului francez.

Renault Twin’Run Concept

Pe lângă versiunea cu doar două locuri, ulterior, gama Smart va include și un model cu patru locuri și patru portiere, în genul fostului ForFour. Intenția de a readuce în gamă un astfel de model a fost făcută cunoscută cu ocazia Salonului auto de la Frankfurt, unde a fost prezentat conceptul FourJoy. Spațiul suplimentar va fi obținut inclusiv prin creșterea ampatamentului, dar se preconizează că va fi folosită aceeași configurație constructivă cu motor și tracțiune spate.

Viitorul Renault Twingo, poze-spion

Deocamdată, nu este sigur dacă versiunea cu patru locuri se va numi tot ForFour, fiind posibilă și denumirea Fortwo+2. Propulsorul cu trei cilindri 0.9 TCe, produs inclusiv la Mioveni, va reprezenta una dintre variantele de motorizare disponibile, complementar fiind așteptate versiuni hibride sau chiar electrice.

Articole similare

Comentarii închise.