Home Știri Viitorul Land Rover Freelander, imagini-spion

Viitorul Land Rover Freelander, imagini-spion

de

Noua generație va crește considerabil în dimensiuni și va utiliza platforma tehnică a lui Evoque. Debutul este programat pentru 2015.

Spy-Shots of Cars

Deși camuflajul eficient maschează detaliile de design ale viitoarei generații Land Rover Freelander, linia generală a caroseriei trădează clar faptul că aspectul general va fi putenic influențat de Evoque și Range Rover Sport. Față de actualul model, viitoarea generație va crește considerabil în dimensiuni și va folosi aceeași platformă tehnică ca Evoque. Asta înseamnă că accentul va pica pe o ținută de drum mai dinamică, fără a neglija însă abilitățiile în teren accidentat, o caracteristică foarte importantă pentru modelelor mărcii britanice.

Test Range Rover TDV6 Autobiography

Cel mai probabil și gama de motoare va fie împrumutată de la Evoque, asta înseamnă că ne putem aștepta la dieselul de 2,2 litri în ambele sale variante de putere, de 150 și 190 CP, precum și la motorul turbo pe benzină de 2,0 litri și 240 CP.

Pentru a reduce masa totală, nu este exclus ca viitorul Land Rover Freelander să apeleze la aluminiu pentru realizarea anumitor elemente de caroserie sau ale trenului de rulare. De asemenea, materialele folosite la finisarea habitaclului vor crește calitativ, ca de altfel și spațiul oferit pasagerilor.

Până la prezentarea versiunii finale de serie, constructorul britanic ar putea prezenta un concept precursor la unul dintre saloanele auto din acest an.

Articole similare

Comentarii închise.