Home Știri Viitorul Land Rover Freelander se pregătește de lansare

Viitorul Land Rover Freelander se pregătește de lansare

de

Chiar dacă Land Rover tocmai a îmbunătățit substanțial generația actuală Freelander, urmașul SUV-ului compact se află deja în teste.

Spy-Shots of Cars

Actualul Freelander este pe piață din 2007, timp în care concurența a schimbat deja o generație de modele, iar acest lucru se vede în ciuda faceliftului major prin care mașina a trecut recent. De la finele anului 2014, viitoarea generație va fi disponibilă în showroomuri și va trebui să se bată de la egal la egal în special cu concurența germană, care domină acum segmentul SUV-urilor compacte-premium.

Porsche Panamera facelift

 

Platforma folosită este cea de la Evoque, model care s-a bucurat de foarte mult succes. Denumită LR-MS, platforma este înrudită cu mai vechea EUCD a Ford, dar a fost substanțial îmbunătățită. Land Rover se laudă că 90% din componentele LR-MS sunt noi.

 

Chiar dacă în imagini pare a fi un Evoque, sub caroseria mascată de camuflaj se află mecanica viitorului Freelander, lucru sugerat de dimensiunile mai mari. Land Rover vrea ca Freelander să se dezvolte într-o întreagă gamă de modele, urmând să existe versiuni cu cinci și șapte locuri, dar și, posibil, una mai compactă.

Articole similare

Comentarii închise.