Auto util Promo

5 reinterpretări ale unor modele mitice care nu au ieșit foarte bine

dealer masini

De multe ori, producătorii de automobile au încercat să profite de succesul trecutului pentru a încerca să obțină beneficii de pe urma unor produse actuale. Uneori, utilizarea unei denumiri legendare poate fi o idee bună, atâta timp cât produsul respectă așteptările. Dar în alte cazuri, ceea ce s-a făcut a fost reinterpretarea unor modele mitice într-un mod mai puțin strălucit. Iată cinci exemple de mașini care au dorit să-și imite predecesorii și care au rămas doar o încercare.

Ford Puma

Este cea care ne vine în minte mai întâi, deoarece este și una dintre cele mai recente și flagrante încercări. Ford Puma original a fost un coupe mic, lansat în 1997, care s-a remarcat prin comportamentul său dinamic cu motorul de 1,7 litri și 125 CP. Deși a fost o putere modestă, greutatea sa redusă a jucat un rol fundamental. Nu are nimic de-a face cu noul Ford Puma 2020, care poartă același nume, dar care este un crossover de dimensiuni compacte care dorește să iasă în evidență pentru capacitatea de încărcare.

Mitsubishi Eclipse (Cross)

Este adevărat că aici s-a încercat să se schimbe ușor numele, dar totuși pare o mică erezie. Mitsubishi Eclipse a fost unul dintre acele coupe-uri mitice din anii 90. O mașină sport cu tracțiune pe față, care a stârnit pasiuni și a câștigat popularitate pentru pregătirile și aparițiile sale în filme. Dimpotrivă, Mitsubishi Eclipse Cross a adăugat o altă terminație la numele său, care se referea la conversia sa într-un SUV compact cu o estetică particulară.

Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle nu are nevoie de nicio introducere. A fost o mașină de oraș și unul dintre cei mai mari bestseller-uri din istoria auto, cu peste 21 de milioane în prima etapă între 1938 și 2003. Acest Beetle original a reprezentat simplitatea și practicitatea, motive care au determinat  triumful. După o pauză a apărut New Bettle și apoi a urmat Bettle 2012 (actualizat în 2017). Deși au urmărit un concept similar, nu au triumfat niciodată ca originalul. Aceasta a dus la retragerea lor recentă fără succesor, deși se vorbește deja despre o posibilă generație viitoare.

BMW Seria 8

BMW Seria 8 E31 a apărut în 1989 ca un mare coupe care a reprezentat maximul pe care brandul german l-a putut oferi la acea vreme. Designul său avea câteva caracteristici ale iconicului BMW M1, a încorporat tehnologii inedite pentru acea vreme și s-a remarcat pentru motorul său V12, care a atins 385 CP în versiunea CSi. El a fost recent înviat în BMW Seria 8 2019, un coupe mare care dorea să urmeze aceeași cale. Cu toate acestea, unii critică faptul că este mai mult o evoluție a seriei anterioare BMW 6 pe care o înlocuiește și că nu are aceeași personalitate.

Ford Thunderbird

Deși Ford Thunderbird a fost mult mai cunoscut peste ocean, popularitatea sa ne obligă să-l includem în această listă. Originalul s-a născut în 1955 și a reprezentat cel mai bun moment al industriei auto americane. S-a remarcat prin design și diverse calități, cu dimensiuni conținute de modelele europene rivale. A fost un succes și a rezistat în timp, deși ultimele generații nu au mai fost la fel. Nici Ford Thunderbird din 2002, care a venit după câțiva ani de pauză,  nu a reușit niciodată să convingă în ciuda aspectului retro frumos.

Voi ce părere aveți? Vă plac aceste reinterpretări? V-ați dori să intrați în posesia unei astfel de mașini sau v-ați dori o mașină accesibilă la preț și care să nu vă oblige să faceți rabat la calitate? În cazul în care vreți să vă achiziționați o mașină convenabilă la preț dar și de bună calitate, atunci vă vom da un pont.

Apelați la Auto Rulate București, dealerul de care aveți nevoie pentru a intra în posesia mașinii dorite. În parcul său auto online, plin cu mașini rulate, veți găsi o gamă variată de mașini care, înainte de a fi puse în vânzare sunt atent verificate de experți în domeniu. Astfel, puteți fi siguri că veți intra în posesia unei mașini de foarte bună calitate, cu km garantați 100%.

De asemenea, veți beneficia și de garanție 12 luni, revizie la livrare și verificare completă, service personal, service post vânzare, dar și de credite cu dobândă începând de la 6% și credit fără dobândă, dacă nu puteți cumpăra mașina cu bani cash. Așadar, spor la cumpărături vă dorim!

 

 

Sursă foto: ford.com

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE