Home Știri 70 de echipe vor participa la Red Bull Soapbox din București

70 de echipe vor participa la Red Bull Soapbox din București

de

După lungi dezbateri, s-a decis! 70 de echipe selectate pentru Red Bull Soapbox din peste 500 de înscrieri au ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai multe) roţi.

???????????????????????????????

 

Aceştia sunt cam cei mai şmecheri şi mai ţăcăniţi piloţi de curse urbane din ţară. Marea întrecere va avea loc în 14 septembrie, pe Calea 13 Septembrie, începând cu ora 13.00 şi are numele de Red Bull Soapbox. Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roţi, conform altora. Noi zicem că este un Grand Prix unde şoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcţionează pe bază de curaj, gravitaţie şi un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia ta sunt creativitatea şi bucuria competiţiei. Şi bineînţeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare şi pentru şoferii experimentaţi, şi pentru amatorii care sunt în stare să deseneze şi să construiască nişte grozăvenii cu roţi, iar apoi, să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finişul.

Totul despre Red Bull Soapbox

Red Bull a organizat până acum zeci de astfel de curse în toată lumea, de la prima cursă în Belgia, în anul 2000, până în Australia, din Africa de Sud până în Jamaica, iar în 2014, ajunge şi în România, pentru prima oară. De-a lungul timpului s-au perindat pe piste de la prototipuri hiperrealiste de maşini până la orice le trecea prin cap participanţilor. Orice care să aibă roţi şi să îi ducă până la finiş.

Iepurele si Testoasa

Pentru că suntem un popor cunoscut pentru creativitatea debordantă, nici ai noştri nu s-au lăsat mai prejos şi se vor prezenta în faţa publicului cu maşinării care mai de care mai trăsnite. Vă spunem doar câteva dintre numele echipelor şi lăsam imaginaţia voastră să lucreze… Drumul spre pierzanie, Helliberator, Cotet-oo-Mobil, Carul cu boi al lui Grigorescu, Țepeșmobilul, Melcul Turbo, Goregozaurul, Santa’s Cabriolet, Ionel şi canibalii vegetarieni, Wife Mobilul sau Fastest Carrot în the World.

Echipele vin din mai multe oraşe, pe lângă Bucureşti, urmând să se afle la start îndrăzneţi din Cluj Napoca, Sibiu, Ploieşti, Iaşi, Braşov, Galaţi, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Petroşani, Simeria, Slobozia, Târgovişte și Vaslui. Avem echipe, avem valoare, nu rămâne decât să ne trecem în calendar dată de 14 septembrie, ora 13.00 şi să ne înarmăm cu bună dispoziţie pentru că pe Calea 13 Septembrie va fi distracţie pe cinste.

Articole similare

Comentarii închise.