Știri

ABT Audi RS3 Sportback face instrucție în clasa compactă

Cu siguranță mulți ar fi mulțumiți de versiunea standard Audi RS3 Sportback, însă pentru cei care totuși își doresc mai mult, ABT le face „cadou” propria interpretare, dotată cu 500 căluți mititei.

Cel mai nou pachet de upgrade ABT Sportsline este disponibil nu doar pentru versiunea (hot) hatchback, dar și pentru cei doresc silueta clasică a unui sedan. Este practic vorba despre o îmbunătățire a unui kit anterior, ce oferea un total de 460 CP, cu noul pachet ABT Power R ducând propulsorul cu cinci cilindri la fix 500 cai putere. Nu au trecut la acest nivel în mod iresponsabil însă, cu sistemul de frânare îmbunătățit la rândul său și având acum parte de rotoare de 380 mm în spatele jantelor de 19 sau 20 inch.


ABT ne anunță că noul pachet pentru RS3 este de tipul „work in progress”, deoarece alături de elementele deja pregătite – arcuri și bare stabilizatoare optimizate deja, cu întreaga suspensie gata de a fi înlocuită de una cu gardă variabilă ceva mai târziu. În schimb, proprietarii se pot bucura și auditiv de noua lor herghelie, deoarece ABT deja oferă opțional un nou sistem de evacuare de tip „quad” cu terminații negru mat de 102 mm.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE