Home Știri Andy Murray a câştigat un BMW i8

Andy Murray a câştigat un BMW i8

de

Tenismanul scoţian Andy Murray a câștigat turneul BMW Open by FWU AG, desfășurat la Munchen. Premiul a inclus și un BMW i8, un model sport plug-in hybrid.

BMW Open 2015 - Day 9

La München, scoţianul Andy Murray şi-a asigurat primul titlu pe zgură, fiind totodată şi primul britanic ce se impune pe această suprafaţă din 1976 încoace. Anterior, pe lângă succesul înregistrat la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, Andy a triumfat în 31 de turnee din circuitul ATP, inclusiv victorii în două competiţii de Grand Slam, US Open 2012 şi Wimbledon 2013.

“Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat Murray. “În cele din urmă, este primul meu trofeu pe zgură. De-a lungul întregii săptămâni m-am simţit bine la München. A fost un turneu magnific. Astăzi, Philipp a fost jucătorul mai bun în setul al treilea, dar punctele cheie au fost în favoarea mea. Vremea nu m-a deranjat de nici un fel. Ca scoţian, sunt obişnuit cu ploaia.”

În ciuda capriciilor vremii, un număr-record de 36.174 de spectatori au venit de-a lungul întregii săptămâni în tribunele clubului care a găzduit competiţia, MTTC Iphitos e.V. Asocierea cu municipalitatea din München a fost vizibilă şi în timpul ceremoniei de decernare a trofeelor celei de-a 100-a ediţii a “Campionatelor Internaţionale de Tenis ale Bavariei”: în premieră, învingătorul turneului Andy Murray a primit şi o pereche de Lederhosen (pantaloni tradiţionali bavarezi)- şi, spre deliciul publicului, i-a îmbrăcat pe loc. Apoi, jucătorul în vârstă de 27 de ani a primit cheile unui automobil spectaculos destinat învingătorului, un BMW i8, pe care l-a condus de îndată pe terenul central.

Peter van Binsbergen, director de vânzări şi marketing BMW Group Germania, a decernat trofeul şi cheile. El a declarat: “Am avut o săptămână de tenis de cea mai bună calitate. BMW Open a captat atenţia spectatorilor prin tenisul internaţional de înaltă clasă ce s-a văzut pe terenuri. Felicitări lui Andy Murray pentru victoria lui la ediţia centenară a acestui turneu. Acum privim cu mare încredere spre 2016 şi spre următoarea aniversare: centenarul BMW. Sper ca Andy Murray să se bucure de BMW i8. Spectaculosul automobil sport al viitorului a fost ideal pentru câştigătorul unui turneu remarcabil.”

BMW Open 2015 - May 2nd On Court Activities

Articole similare