Home Știri Aplicația Auto.ro, premiată pentru a treia oară în acest an

Aplicația Auto.ro, premiată pentru a treia oară în acest an

de

Aplicația Auto.ro a obținut locul 1 în cadrul premiilor Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, fiind recunoscută drept cea mai creativă și inedită aplicație de mobil.

webstock_aplicatie_auto.ro

Premiile Webstock 2013 au fost acordate pe baza recunoașterii celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media produse în Romania în ultimul an. Departajarea celor peste 250 de proiecte și campanii înscrise în competiţie a fost realizată de către un juriu format atât din bloggeri și specialiști în industria din online responsabili de încadrarea corectă a proiectelor propuse, cât și din experți în marketing și persoane din agenții care au apreciat foarte mult și experiența generală oferită de aceste proiecte.

Noi laptopuri de la Asus

Aplicația Auto.ro, realizată în parteneriat cu Vodafone, premiată cu locul 1 la categoria Mobile Applicatons în cadrul Webstock 2013, are în prezent 200.000 de descărcări și peste 1700 de recenzii. În plus, este gratuită și le oferă șoferilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află, le pune la dispoziție o secțiune de plată a rovinietei prin card bancar sau SMS, precum și secțiunea Mașina mea prin intermediul căreia șoferii își administrează serviciile aferente propriei mașini: RCA, ITP, Casco, rovinietă, rată de leasing sau credit.

La un an și jumătate de la lansare, aplicația Auto.ro se află în topul preferințelor șoferilor atât pentru iOS, cu 72.000 descărcări înregistrate în Apple Store, cât și pentru versiunea Android, cu 128.000 de descărcări din Google Play.

 

Articole similare